anonymous
  • anonymous
Kermit makes $6.0 per hour as a lifeguard and $10.0 per hour as a delivery guy. One week he worked a total of 20 hr and made $80.0 how many hours did he spend as a lifeguard
Mathematics
  • Stacey Warren - Expert brainly.com
Hey! We 've verified this expert answer for you, click below to unlock the details :)
SOLVED
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.
jamiebookeater
  • jamiebookeater
I got my questions answered at brainly.com in under 10 minutes. Go to brainly.com now for free help!
anonymous
  • anonymous
ok, ill be right back sorry!
anonymous
  • anonymous
I think you made a mistake...If Kermit spend 100% of his/her time (20 hours) on the lower job ($6), he/she would make $120 (The lowest possible salary for that week)....
anonymous
  • anonymous
ya, so this is impossible to solve with the time you gave

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.

More answers

anonymous
  • anonymous
Yeah I made a mistake it sould have read: Kermit makes $6.0 per hour as a lifeguard and $10.0 per hour as a delivery guy. One week he worked a total of 20 hrs and made $180.0 how many hours did he spend as a lifeguard
anonymous
  • anonymous
okay, thats better, no wonder
anonymous
  • anonymous
my mom typed that so..hahaha shes blond
anonymous
  • anonymous
5 hours as a life guard
anonymous
  • anonymous
15 hours as a delivery guy
anonymous
  • anonymous
5*6=30 15*10= 150 150+30=180 *

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.