anonymous
  • anonymous
Is anyone one on here using ubuntu linux if so can you please tell me how to restart the shell because every time I get stuck in an infinite loop I have to quit out of shell.
MIT 6.00 Intro Computer Science (OCW)
  • Stacey Warren - Expert brainly.com
Hey! We 've verified this expert answer for you, click below to unlock the details :)
SOLVED
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.
schrodinger
  • schrodinger
I got my questions answered at brainly.com in under 10 minutes. Go to brainly.com now for free help!
anonymous
  • anonymous
I had the same issue and found that idle was running with the -n (no subprocess option) If so you should see the ==== No Subprocess ==== message. Modify the launcher and remove the -n option. Now ctrl-c should work fine and get you out of the loop.
anonymous
  • anonymous
Thank you so much that was getting kind of annoying.
anonymous
  • anonymous
Hey 1 more question I changed the desktop shortcut command and it works fine when i run it from the desktop but how do i change the "main" command beause when i run it from the applications menu i still get the message ==== No Subprocess ====.

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.

More answers

anonymous
  • anonymous
the launcher in the app menu is under /usr/share/applications, sudo there and change the properties. Hope it helps
anonymous
  • anonymous
Hey i changed it in there too but when i go to the top application-programming-IDLE it still runs with no subprocess message.
anonymous
  • anonymous
I figured out how to fix it tho you go up to the applications and right click where it says applications and click edit menus in edit menus you find IDLE right click it and choose properties then delete the -n on the end of the command.
anonymous
  • anonymous
eaux.os@gmail.com Twitter = eux4
anonymous
  • anonymous
Why'd you post that here?
anonymous
  • anonymous
Eh ithought id be easier for you to get it...sorry :(
anonymous
  • anonymous
O ok its fine but it was kinda wierd cuz this was from almost a month ago

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.