- anonymous

cell phone call costs $0.07 per minute for the first 25 minutes and $0.10 per minute for each additional minute.how much would a 47 minute call cost

- schrodinger

See more answers at brainly.com

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.
Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus.
Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.

Get this expert

answer on brainly

SEE EXPERT ANSWER

Get your **free** account and access **expert** answers to this

and **thousands** of other questions

- anonymous

47 minutes is broken down into 25 minutes + (47-25=22)minutes.
The first 25 are charged at 7c/min for a total of 7 x 25 = 175c
The next 22 minutes are charged at 10c/min for a total of 10 x 22 = 220c
The total cost is therefore,
(175 + 220)c = 395c
which is $3.95

- anonymous

0.07*25+0.10*(47-25)=1.75+2.2=3.95

- anonymous

Peter is distributing pamphlets about dog care and samples of dog biscuits.The dog biscuits come in packages of 12 and the pamphlets are in paackages of 20.What is the smallest number of samples and pamphlets he needs to distribute without having any left over? How many packages of dog biscuits and pamphlets will peter need?

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.

## More answers

- anonymous

Let the number of dog biscuit packages be D and the number of pamphlet packages, P. The number of dog biscuits distributed will then be 12D (12 biscuits per package times the number of packages) and the number of pamphlets will be 20P by similar reasoning. We want a situation where\[12D=20P\]since that means the number of dog biscuits distributed will equal the number of pamphlets. We can simplify that expression as\[3D=5P\]after dividing by a common factor of 4.

- anonymous

Well, if D=5 and P=3, the equation will be equal.

- anonymous

Also, for all integers D less than 5, we cannot find an integer for P that will make the statement true, so D=5 is the minimum we can have, and therefore, P=3 the minimum for pamphlet packages.

- anonymous

5 dog biscuit packages;
3 pamphlet packages.

- anonymous

How many packages of d and p will peter need though?

- anonymous

^^

- anonymous

2

- anonymous

No...I wrote it out...5 dog biscuit packages and 3 pamphlet packages.

- anonymous

so 5 packages of dog biscuits and 3 packages of pamphlet packages?

- anonymous

Yes...

- anonymous

what is the smallest number of samples and pamphlets he needs to distribute without having any left over??????????

- anonymous

He has to use 5 dog biscuit samples (each has 12 biscuits, which will mean he'll get through 60 biscuits) and 3 pamphlet packages (each has 20 pamphlets, which will mean he'll get through 60 pamphlets). 60 biscuits, 60 pamphlets = no waste.

- anonymous

I dont understand????? Im confusedd

- anonymous

Peter is distributing pamphlets about dog care and samples of dog biscuits.The dog biscuits come in packages of 12 and the pamphlets are in paackages of 20.What is the smallest number of samples and pamphlets he needs to distribute without having any left over?
A:60
How many packages of dog biscuits and pamphlets will peter need?
A: D=5, P=3.

- anonymous

Thers a: And B: the a question is what is the smallest number of samples and pamphlets he needs to distribute without having any left over??????????
And the b problem is How many packages of dog biscuits and pamphlets will peter need?

- anonymous

So can you write like a:=..... And b = ...........

- anonymous

a) 60
b) 5 packages of dog biscuits, 3 packages of pamphlets.

- anonymous

Ok thank you verryyyy much

- anonymous

Okay, kenzielolo...you should become a fan after that!

- anonymous

I will Thank you sorry i just did not understand it ? :)

- anonymous

You don't have to apologize for not understanding something. That's why you came here :)

- anonymous

yupp!!

- anonymous

You should read through the explanation and try to learn it :)

- anonymous

I struggle in math!

- anonymous

But thank You soo Much!!

- anonymous

For helping Me!

- anonymous

It's no problem. You a fan yet..? ;p

- anonymous

:D

- anonymous

Thanks.

- anonymous

welcomee

- anonymous

Don't give up on math, even if it's hard...and come back if you need more help. Bye :)

- anonymous

bye

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.