anonymous
  • anonymous
I can't perform any actions under the OnClosing or Form1_FormClosing events. I've tried 5 different ways of doing it, none of them take effect. I've even downloaded a software example which was meant to show how the line of code provided would perform. I received no prompt on whether I wanted to close the form or not... So I'm starting to think there might be some settings on my computer which doesn't allow such actions to complete. Has anybody read, heard or experienced anything like this happening? If so; how does one fix it? Thanks in advance, -Calibur
Computer Science
  • Stacey Warren - Expert brainly.com
Hey! We 've verified this expert answer for you, click below to unlock the details :)
SOLVED
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.
jamiebookeater
  • jamiebookeater
I got my questions answered at brainly.com in under 10 minutes. Go to brainly.com now for free help!
anonymous
  • anonymous
This is in C# - Visual Studio
anonymous
  • anonymous
try restarting visual studio
anonymous
  • anonymous
I've rebooted 5 times since the last event occured. I'm going to reinstall windows now and see if it'll fix it.

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.

More answers

anonymous
  • anonymous
Just give this a try: theNameOfForm.Close(); or this.Close(); and see if that helps. If that still doesn't work...there is definitely something wrong with your Visual Studio. :)

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.