anonymous
  • anonymous
In 1994, the average price of a new domestic car was $16,930. In 2002, the average price was $19,126. Based on a linear model, what would be the approximate predicted average price for 2008? $23,000 $21,300 $20,800 $18,600
Mathematics
  • Stacey Warren - Expert brainly.com
Hey! We 've verified this expert answer for you, click below to unlock the details :)
SOLVED
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.
jamiebookeater
  • jamiebookeater
I got my questions answered at brainly.com in under 10 minutes. Go to brainly.com now for free help!
anonymous
  • anonymous
igot a am i right?
anonymous
  • anonymous
i got 20773 but that's not one of the choices.
anonymous
  • anonymous
so im right??

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.

More answers

anonymous
  • anonymous
i guess so. but B would be more reasonoable answer.
anonymous
  • anonymous
how?
anonymous
  • anonymous
Sorry. by bad aggain. here i'll show you the steps. but me and you are wrong. ok the difference between 2002 and 1994 is 8 years. and 19126 and 16930 is $2196. so in 8 years the price has gone up only by 2196. we take 2196/8 = $274.5 so each year it goes up by 274.5 we need to find in 2008. right? 2008-1994=14. so that is in 14 years how much has it gone up by. take 274.5*14=3843 now 3843+16930=20773
anonymous
  • anonymous
so it's C. not a or b.
anonymous
  • anonymous
ohh ok
anonymous
  • anonymous
The junior class sold 120 turkey dinner plates and 200 chicken dinner plates for a total of $2,150. The senior class sold 100 turkey plates and 300 chicken plates, raising $2,625. What was the cost of each turkey dinner plate? $6 $6.25 $7 $7.50 i got d

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.