Here's the question you clicked on:

55 members online
  • 0 replying
  • 0 viewing

blondebaby42911

  • 4 years ago

Cassie and Nicholas each rented a movie from two different stores. Cassie paid $4 for the video plus $1.50 for each day it was late. Nicholas spent $6 for his video plus $1.00 for each day it was late. If they both spent the same amount of money after the video was returned, how many days after the due date did they keep the video? Answerchoices: 3 1 2 4

  • This Question is Closed
  1. kirihara
    • 4 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    4 days late

  2. Murg
    • 4 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 2

    The answer is four days late. Cassie: $4 4 days late: $1.50 x 4 = $6 Nicholas: $6 4 days late: $1.00 x 4 = $4 6 + 4 = 10 4 + 6 = 10 Four days late for both of them!

  3. blondebaby42911
    • 4 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    thank you!(:

  4. Murg
    • 4 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 2

    Yup!

  5. Not the answer you are looking for?
    Search for more explanations.

    • Attachments:

Ask your own question

Sign Up
Find more explanations on OpenStudy
Privacy Policy