Here's the question you clicked on:

55 members online
  • 0 replying
  • 0 viewing

Cutebear411

  • 4 years ago

Mrs. Morgan is serving large cookies at a holiday party. She needs enough cookies for 19 children to get 2 cookies each. Each package of cookies contains 6 large cookies for $2.49. Mrs. Morgan bought 6 packages of cookies. Did she buy the right number of packages? Yes, 6 packages contain a great deal of cookies. Yes, the store only had 6 packages of cookies. No, Mrs. Morgan should know that some students may be able to eat 5 cookies. No, Mrs. Morgan should have bought 7 packages of cookies since she is two co

  • This Question is Closed
  1. catsrule332
    • 4 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    Answer: No, Mrs. Morgan should have bought 7 packages of cookies since she is two co.. 19*2=38 38/6= 6.3333 Round up, 7 .

  2. Cutebear411
    • 4 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    ok

  3. phi
    • 4 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    There are 19 kids. If each gets one cookie, you need 19 cookies. If each gets 2 cookies, then you need 2*19= 38 cookies. How many cookies are in 6 packages? 6 packages x 6 cookies per pack= 36. Ooops! 36 is not enough.

  4. Not the answer you are looking for?
    Search for more explanations.

    • Attachments:

Ask your own question

Sign Up
Find more explanations on OpenStudy
Privacy Policy