Write the equivalent rates. 6/45=__/15 = __/1 = __/ 1hour 45min

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.

Get our expert's

answer on brainly

SEE EXPERT ANSWER

Get your free account and access expert answers to this and thousands of other questions.

A community for students.

Write the equivalent rates. 6/45=__/15 = __/1 = __/ 1hour 45min

Mathematics
See more answers at brainly.com
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.

Get this expert

answer on brainly

SEE EXPERT ANSWER

Get your free account and access expert answers to this and thousands of other questions

what does the 1hr and 45 min have to do with this?
$6/45min = __/15min = __/1hour = __/1hr 45min
ohhh.. i see. Alright since u have the 6/45 u can divide it by 3 to get how much u get in 15 min. So 45/3 = 15. 6/3 = 2. So in 2$/15 min. From there u can calculate how much you get in an hour knowing that there is 60 min in an hour. So 60/15 = 4. so you must multiply everything by 4. therefore you get 4 x 2 = $8/hr. as for 1hr.45 min. u can make that into 60 min + 45 min = 105 min. Divide 105/15 and you get 7. therefore you multiply 7 to your 2 and u get 7 x 2 = $14/1hr and 45 min.

Not the answer you are looking for?

Search for more explanations.

Ask your own question

Other answers:

Not the answer you are looking for?

Search for more explanations.

Ask your own question