At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.
so we have a 27.50 ticket ok
and we are getting a 20% discount. How would you write 20% in like mathematical terms?
So it is basically 20% off 27.50 Do u remember how we wld set up the equation?
LOL now that I am reading it I am realizing that it is different than yesterday
It is different than yesterday
ok so i dont know how you learnt it but I will show you both ways
why just one way
ok so basically we are asking what is 20% of 27.50 27.50*.20=5.5
so we see that 20% of 27.50 is equal to 5.50
did you follow?
so we are saying 20% of the amount the ticket would cost id $5.50
no I am just correcting what i wrote b4 :D
ok so now our equation says 20% off of 27.50
so meaning that we have to remove the 20% from 27.50
so basically the 20% of 27.50 = 5.50
and so we subtract 5.50 from 27.50 27.50-5.50= 22 so when you get 20% off the ticket the ticket will equal $22
LOL i tried to be clear but i doubt it
Star how old are you?
u dont wanna know
LOL ok but what didnt u understand
i understand the answer is 22 right?
ya lol I hope you understand how I got that. There is a simpler method but I only can teach u it if you understand this method correctly and it makes sense in your brain. So work on a few of these problems and when you are comfortable with it I can teach u a method that is only one step
Lets take another example. A t-shirt costs $50 dollars. There is a sale and everything in the store is 45% off? What would the price of the t-shirt be?
So basically we would like to know what 45% of $50 is
so we would set up our equation like this .45*50=? What is the answer?
,45*50=22.5 This means that 45% of $50 is $22.50 Now since it is 45% off we have to subtract that amount from the original amount 50-22.50=27.50 so The t-shirt would cost $27.50
sorry i didnt see that star but ya 22.50 is the correct answer :D
If there is a 20% discount, then you will have to pay 80% of the $27.50 ticket price. 0.8 * 27.50 = $22.00