Here's the question you clicked on:

55 members online
  • 0 replying
  • 0 viewing

pokemon23

  • 4 years ago

I think its a bug or a glitch I don't know but this recently happens to me

  • This Question is Closed
  1. pokemon23
    • 4 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    1 Attachment
  2. farmdawgnation
    • 4 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    Er.... o.O That shouldn't happen. Heh. I haven't seen anyone else report something like this. What browser and Operating System?

  3. pokemon23
    • 4 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    I used google chrome

  4. pokemon23
    • 4 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    I recently got a new laptop maybe something to do with it ..? maybe.. not really a tech person

  5. pokemon23
    • 4 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    Operating system you mean as windows 7?

  6. farmdawgnation
    • 4 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    Yes, Windows 7 is the Operating System. < headscratch > Ok, we'll look into it. Thanks for the report!

  7. pokemon23
    • 4 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    np

  8. A-
    • 4 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Dono?

  9. Not the answer you are looking for?
    Search for more explanations.

    • Attachments:

Ask your own question

Sign Up
Find more explanations on OpenStudy
Privacy Policy