Quantcast

A community for students. Sign up today!

Here's the question you clicked on:

55 members online
  • 0 replying
  • 0 viewing

asnaseer

  • 2 years ago

Rendering of Latex seems to have stopped. When typing Latex commands in a reply between \[ and \], the rendering no longer occurs. BTW: I see a "Processing math: 0%" continuously displayed near the bottom left-hand-corner of this web page.

  • This Question is Closed
  1. cshalvey
    • 2 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    Hmm, that's worrisome. I'll look into this ASAP for you @asnaseer - thanks for calling attention to it! Btw, what kind of operating system and browser are you using?

  2. asnaseer
    • 2 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    I'm on an iMac with OSX Lion and using Google Chrome. The "Processing math: 0%" seems to have gone now and rendering seems to be working again??? Maybe it was just a temporary glitch?

  3. cshalvey
    • 2 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    Hmm, it could be (hopefully ;) - but I'll be sure to check with the team to make sure - as soon as the launch of SmartScore happens we should be able to look into it. Thanks @asnaseer!

  4. Not the answer you are looking for?
    Search for more explanations.

    Search OpenStudy
    • Attachments:

Ask your own question

Ask a Question
Find more explanations on OpenStudy

Your question is ready. Sign up for free to start getting answers.

spraguer (Moderator)
5 → View Detailed Profile

is replying to Can someone tell me what button the professor is hitting...

23

  • Teamwork 19 Teammate
  • Problem Solving 19 Hero
  • You have blocked this person.
  • ✔ You're a fan Checking fan status...

Thanks for being so helpful in mathematics. If you are getting quality help, make sure you spread the word about OpenStudy.

This is the testimonial you wrote.
You haven't written a testimonial for Owlfred.