Here's the question you clicked on:

55 members online
  • 0 replying
  • 0 viewing

Pamelaa23

  • 3 years ago

Can someone PLEASE help me, Step by step... Sara and Elizabeth went shopping together at their favorite store during a sale. They both bought some dress shirts that cost $25.00 a piece t-shirts that cost $10.50 a piece. If sara bought 3 more dress shirts than elizabeth and they both bought 4 t-shirts, how many dress shirts did sarah buy if together they spent a total of $309.00 (before taxes) on these items?

  • This Question is Closed
  1. drpeppergal
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    first I would say 309.00-75.00(the price of the extra dress shirts)= 234.00/2=117.00 and then add liz's 75.00 back in 117.00+75.00=192.00 Then to check your answer add 192.00+117.00=309.00

  2. drpeppergal
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    was that any help???

  3. Pamelaa23
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Yes, thank you. But i have to set up and equation with variables.

  4. drpeppergal
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    oooohhhhhh like you make liz X and sara x2?

  5. Pamelaa23
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    No, where you make sara x and liz y

  6. Not the answer you are looking for?
    Search for more explanations.

    • Attachments:

Ask your own question

Sign Up
Find more explanations on OpenStudy
Privacy Policy