Here's the question you clicked on:

55 members online
  • 0 replying
  • 0 viewing

.Sam.

  • 3 years ago

Something happened

  • This Question is Closed
  1. .Sam.
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    1 Attachment
  2. .Sam.
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    1 Attachment
  3. farmdawgnation
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    What browser are you on Sam?

  4. .Sam.
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Chrome beta 20

  5. farmdawgnation
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    Yeah, you need to downgrade to the stable version of Chrome. We can't officially support the beta man. It changes too often.

  6. rebeccaskell94
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    *like a ninja*

  7. farmdawgnation
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    If you downgrade to the stable version and still have that issue, holler at me. Otherwise, I'm inclined to think this is an issue with Chrome and not us.

  8. .Sam.
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    ok

  9. .Sam.
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    I think it solved , thanks :)

  10. rebeccaskell94
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    You're Welcome :3 ;P

  11. rebeccaskell94
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    I offered moral support :D

  12. .Sam.
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    One more thing, when you navigate to users on the right, there's a slider came out. It only happens for the right side users though.

  13. farmdawgnation
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    That is definitely a bug. The tooltip isn't detecting the edge of the window. I'll file it.

  14. .Sam.
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    ok :)

  15. farmdawgnation
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    Sam, I'm not able to make that actually happen on my chrome. :\

  16. farmdawgnation
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    And FYI. I downloaded the beta just to see if I could reproduce your tooltip issue there. No dice. :\

  17. lgbasallote
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    @mattfeury is just kniwn for being chopped up

  18. Not the answer you are looking for?
    Search for more explanations.

    • Attachments:

Ask your own question

Sign Up
Find more explanations on OpenStudy
Privacy Policy