Got Homework?
Connect with other students for help. It's a free community.
Here's the question you clicked on:
 0 viewing
Salisbury High School decided to take their students on a field trip to a theme park. A total of 150 people went on the trip. Adults pay $45.00 for a ticket and students pay $28.50 for a ticket. How many students and how many adults went to the park if they paid a total of $4770? I need the answer and how you got it please! :)
 one year ago
 one year ago
Salisbury High School decided to take their students on a field trip to a theme park. A total of 150 people went on the trip. Adults pay $45.00 for a ticket and students pay $28.50 for a ticket. How many students and how many adults went to the park if they paid a total of $4770? I need the answer and how you got it please! :)
 one year ago
 one year ago

This Question is Closed

Ashley1997Best ResponseYou've already chosen the best response.2
x+y=150 45x+28.50y=4770 45*30=1350 (x=30) 28.5*120=3420 (y=120) 1350+3420=4770 45(30)+28.50(120)=4770
 one year ago

sheaangelBest ResponseYou've already chosen the best response.1
S=120 STUDENT TICKETS WERE SOLD. 150120=30 ADULT TICKETS WERE SOLD.
 one year ago
See more questions >>>
Your question is ready. Sign up for free to start getting answers.
spraguer
(Moderator)
5
→ View Detailed Profile
is replying to Can someone tell me what button the professor is hitting...
23
 Teamwork 19 Teammate
 Problem Solving 19 Hero
 Engagement 19 Mad Hatter
 You have blocked this person.
 ✔ You're a fan Checking fan status...
Thanks for being so helpful in mathematics. If you are getting quality help, make sure you spread the word about OpenStudy.