Ace school

with brainly

  • Get help from millions of students
  • Learn from experts with step-by-step explanations
  • Level-up by helping others

A community for students.

Bug? Or some hidden dynamics I don't know about? I had two tabs open when taking these screenshots. In one tab, I had that particular notification, in the other, I did not have that notification.

OpenStudy Feedback
See more answers at brainly.com
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.

Join Brainly to access

this expert answer

SIGN UP FOR FREE
How to becamo intelligent? I should find that...
How long were these tabs open?

Not the answer you are looking for?

Search for more explanations.

Ask your own question

Other answers:

Was one being used for awhile while the other sat idle?
I had one open for marginally longer than the other (mere seconds). However, I had been using one and leaving the other idle for a minute or two.
Is there any chance you visited the question in one of those tabs?
(The one that disappeared)
I believe I did visit that question.
That may have been what did it. I think that visiting the question will cause that notification to get marked as "read" and therefore stop showing up in the dropdown.
I'm not 100% sure that's the cause... it is still a bit weird.
Thanks for the info. I'll do some more testing myself to see if I can recreate this, and if so, in what circumstances.
Thanks man, I appreciate it!
Highly likely farmdawg is right on that one.
I'm having trouble reproducing the disappearing notification. While I'm at it though, I just saw this thing (see picture). When I clicked on the older question it correctly labeled itself as closed, so it feels like there was some updating issue there.
1 Attachment
Er. That is odd. @shadowfiend is there any chance we're dropping messages somehow? I suspect the answer to that is going to be highly unlikely. XD
I've tried multiple times and I can't seem to replicate the disappearing notification. Hopefully it was just a one time occurrence. Thanks for looking into this.
I doubt we're dropping messages. Probably something in how we're handling closed questions client-side, or that the message isn't being sent at all for some reason (server-side).
I've finally been able to replicate it. Once again, it was immediately after logging in. I also clicked a different notification than the one that disappeared. The page in the first picture was where I originally was. I clicked on the notifications on this page, and opened the page in the second picture in a new tab. When I checked the notifications there, one of them had disappeared. I did not visit the missing notification in the new tab.

Not the answer you are looking for?

Search for more explanations.

Ask your own question