Here's the question you clicked on:

55 members online
  • 0 replying
  • 0 viewing

asnaseer

  • 3 years ago

I just logged -in and found that I had a message sent to me by a user about 4 hours ago. However, this exact same message is repeated 5 times with ALL of them saying it was sent 4 hours ago - is this a bug?

  • This Question is Closed
  1. Libniz
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    no , that's mean they sent it 5 times

  2. asnaseer
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 2

    I am pretty sure they just sent it once. but I'll ask them just to be sure.

  3. asnaseer
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 2

    This is even stranger now - I can no longer reply to messages. The reply dialogue box appears but shows no text when I type into it???

  4. asnaseer
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 2

    After refreshing the web page I am able to send messages again.

  5. asnaseer
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 2

    I am using Google Chrome Version 20.0.1132.47 on an iMac with Mac OSX v10.7.4

  6. lgbasallote
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    i got a message too..coincidentally it was 5 hours ago and it was sent 5 times....coincidence?

  7. asnaseer
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 2

    This is looking more and more like a bug...

  8. Carniel
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    @asnaseer The reply thing has happened to me a few times before also. I'm not sure if it would be called a bug, but I always lag then it happens.

  9. asnaseer
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 2

    I'm not talking about a lag, I talking about 5 identical messages sent at the same time from the same user.

  10. Carniel
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    He might have lagged while trying to send the message. I sent 3 messages to a friend cuz of that.

  11. asnaseer
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 2

    oh I se what you are saying now - hmmmm maybe that was the case. I have sent the user a message asking them if they did indeed send the message 5 times. The user is currently offline so I'll put a post here on the answer as soon as I get one.

  12. Carniel
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Ok ^_^

  13. rebeccaskell94
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    Sometimes that happens when like, it doesn't send so you keep hitting "submit"

  14. mmoul18
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    That happens to me to sometimes! I just feel loved!!!!!

  15. asnaseer
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 2

    @Carniel looks like your hunch was correct - the user said they hit submit but nothing /seemed/ to happen, so they hit it again several times.

  16. Not the answer you are looking for?
    Search for more explanations.

    • Attachments:

Ask your own question

Sign Up
Find more explanations on OpenStudy
Privacy Policy