Here's the question you clicked on:

55 members online
  • 0 replying
  • 0 viewing

jrosa99

  • 3 years ago

Mary had 90 fliers to post around town. Last week, she posted 1/6 of them. This week, she posted 1/5 of the remaining fliers. How many fliers has she still not posted?

  • This Question is Closed
  1. ajprincess
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    what is 1/6 of 90?

  2. jrosa99
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    i have no clue, im horrible at this stuff

  3. ajprincess
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    \(\frac{1}{6}*90=\large\frac{90}{6}=?\)

  4. jrosa99
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    15

  5. jrosa99
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    the answer is 60?

  6. ajprincess
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    ya

  7. ajprincess
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    The number of fliers posted last week=15. Remaining fliers=90-15=75 Number of fliers posted this week=1/5 of 75=15 Remaining fliers=75-15=60

  8. suneja
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    1/6 of 90= 90/6=15 so the remaining is 90-15=75 1/5 of 75=75/5=15

  9. suneja
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    and 75-15 = 60

  10. Not the answer you are looking for?
    Search for more explanations.

    • Attachments:

Ask your own question

Sign Up
Find more explanations on OpenStudy
Privacy Policy