Here's the question you clicked on:

55 members online
  • 0 replying
  • 0 viewing

lgbasallote

  • 3 years ago

I can't get in OS via Google Chrome...is it just me?

  • This Question is Closed
  1. Compassionate
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Same. Takes forever to post as well.

  2. ParthKohli
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    No, it's not just you.

  3. mattfeury
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 4

    We had some issues while we got our sleep on. They should be resolved now. Sorry about that :/

  4. ParthKohli
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Thanks.

  5. jazy
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Thank you! I was having the same trouble.

  6. AravindG
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    i am using chrome !!

  7. AravindG
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    i dont see any problem for now

  8. hba
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    I Tried Using Os On Chrome And It Works

  9. ParthKohli
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Just see Matt's comment. They've fixed it!

  10. hba
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Yeah Right :)

  11. lgbasallote
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    i got in now

  12. Not the answer you are looking for?
    Search for more explanations.

    • Attachments:

Ask your own question

Sign Up
Find more explanations on OpenStudy
Privacy Policy