Here's the question you clicked on:

55 members online
  • 0 replying
  • 0 viewing

Turner

  • 3 years ago

Sometimes when I click the "Bump" button my question doesn't actually bump. Instead, it disappears. Not only did it not bump, but even when I scroll down it isn't there.

  • This Question is Closed
  1. kymber
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 2

    Can you see it on your profile?

  2. MathLegend
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    When you scroll up it should be at the top. However, that is weird.

  3. Turner
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Idk it's no where to be seen. I end up having to close it and post the question again.

  4. iheartfood
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    yeah that happens to me too!! minus the disappearing part... it just stays where it was... but it doesn't even bump!! so that's weird.. :(

  5. FirstFrostByte
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 2

    It bumps. You just don't see it. Refresh the page.

  6. iheartfood
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    oh okay thx! haha :P

  7. Not the answer you are looking for?
    Search for more explanations.

    • Attachments:

Ask your own question

Sign Up
Find more explanations on OpenStudy
Privacy Policy