Here's the question you clicked on:

55 members online
  • 0 replying
  • 0 viewing

xbrittxcheerx92x

  • 3 years ago

Eve bought a book for $10 and then spent half of her remaining money on a train ticket. She then bought lunch for $4 and spent half of her remaining money at a bazaar. She left the bazaar with $20. How much did she start with?

  • This Question is Closed
  1. hoblos
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    before the bazaar she had 20*2 = $40 before buying the lunch she had 40 +4 = $44 before buying the train ticket she had 44*2 = $88 before buying the book she had 88+10 = $98 she started with $98

  2. xbrittxcheerx92x
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Thank you! :)

  3. Not the answer you are looking for?
    Search for more explanations.

    • Attachments:

Ask your own question

Sign Up
Find more explanations on OpenStudy
Privacy Policy