Here's the question you clicked on:

55 members online
  • 0 replying
  • 0 viewing

.Sam.

  • 3 years ago

Anyone experiencing this? Chrome: Version 25.0.1364.97 m

  • This Question is Closed
  1. .Sam.
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    1 Attachment
  2. .Sam.
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    1 Attachment
  3. mathslover
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    yes

  4. Compassionate
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Same thing. The admins here aren't the best went in comes to inserting dimensions into a layout.

    1 Attachment
  5. shadowfiend
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 2

    Is this something you see persistently? I'm not seeing it in Safari or Chrome 27. Are you all running Chrome 25?

  6. shadowfiend
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 2

    Also, does the page load like this or does this happen after something?

  7. Compassionate
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    The page loads this way. I am using the latest version of Chrome.

  8. shadowfiend
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 2

    Latest version is a shadowy term with Chrome, sadly. Hit about and tell me which in particular, as I don't regularly keep track of the versions that are in the stable, beta, dev, and canary release channels.

  9. Compassionate
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    I'm using the newly released DEV

  10. Opcode
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    I'm using Version 25.0.1364.97 m Working fine for me :-)

  11. charpede
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    @shadowfiend. I'm on Ubuntu with Chrome 24.0.1312.70. Which according to my software center is the latest version. (I know this isn't true).

  12. charpede
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Oh, I didn't explicitly state this, but I'm having the same issue as shown above.

  13. Not the answer you are looking for?
    Search for more explanations.

    • Attachments:

Ask your own question

Sign Up
Find more explanations on OpenStudy
Privacy Policy