At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.
x=$4 ans. for the price of the children tickets. 4+8=$12 ans. for the price of the adult tickets. Proof: 7*12+2*4=92 84+8=92 92=92
these are the multiple choice answers: adult's ticket: $13; child's ticket: $10 adult's ticket: $12; child's ticket: $9 adult's ticket: $14; child's ticket: $11 adult's ticket: $11; child's ticket: $8
Thank you for helping ^^
wait what was the total cost for all the tickets
ok so this might be the long way but this is how i got your answer
so your answer chocies consist of this 13,10 and 12,9 and 14,11 and 11,8
ok o :
it says that adult has to cost more than the child ticket so therefore all of the big numbers are adult tickets and all of the small are kids. what i did is i saw that there where 4 adults and 2 kids so i got on my calculator :D and i did this.\[12\times4=48 + 9\times2=18\]
if u add 48 plus 18 u get the answer of 66
ohhh o.o lol....
um... did you use the answer choices to make that equation? o.o
what do u mean
your answer is adult's ticket: $12; child's ticket: $9
I am talking about 12 * 4 = 48 + 9 *2=18
o ya i got that from the answer choices
you can do that? T.T;
Thank you for your help once again ^^
lol your confusing the crap out of me lol.. ok what do u mean i can do that
I'm sorry, nevermind T_T
lol no im here to help math is my second strongest subject so throw it at me
Then, I have to throw a lot of questions at you... LOL D:
o god lol but ok.. what grade are u in??
I'm a Freshmen in college.. T:
not good at math so I'm starting with basic level.
lol my sister is a freshman in college im in 11th grade
oh ^^; i feel embarrassed now..
haha dont be :D i like helping out people :)
and im like u im taking basic Spanish so im in class with a lot of freshman and 10th graders
oh o :
ya so ask me your questions
Without solving, choose the correct solution by deciding which choice satisfies the given conditions. At the local convenience store, 3 bags of chips and 7 containers of dip cost $31. However, 6 bags of chips and 3 containers of dip cost $18. What is the cost of one bag of chips and one container of dip? chips = $3; dip = $5 chips = $1; dip = $4 chips = $1.50; dip = $3.50 chips = $2; dip = $3
ok lets do this
wdf hold on
lol sorry im laughing a lot i cant think right now
y are u so nice???
lol sorry i was just wondering
chips = $1; dip = $4
thats your answer u want me to explain or no??
explain please o:
ok so we know that the answer choice has to be correct for both problems instead of just one another
so what i did was i looked at you answers and i did this it says At the local convenience store, 3 bags of chips and 7 containers of dip cost $31. However, 6 bags of chips and 3 containers of dip cost $18. i looked at the answer choices chips = $3; dip = $5 chips = $1; dip = $4 chips = $1.50; dip = $3.50 chips = $2; dip = $3 and i looked at the first one and it says dip= $5 and i looked at your first problem 3 bags of chips and 7 containers of dip cost $31. and i multiplied 5times7 and got 35 see now i know that the first answer is wrong because it already goes over what its suppose to equal witch is 31$
then i did the second answer witch is chips = $1; dip = $4 so i got the dip amount witch is 4 and i multiplied that by 7 witch is 28 then is looked at how much the chips cost witch is 1 dollar per bag and it says that it has 3 bags so i added 28 plus 3 and u get 31 so that means answer 2 is correct for the 1st problem. for the second problem 6 bags of chips and 3 containers of dip cost $18. i did the same thing i did with the first problem i multiplied 4times3 equals 12 plus 6=18 and therefore your answer for this problem is chips = $1; dip = $4
sorry if its long
No, it's not long. It's fine. I understand now :)
:D yay any more questions
I could keep asking you? ^^; hope it doesn't bother you.
lol ya u can keep asking
Solve the system of equations by the addition method. 3x+7y=-9 -5x-3y=-11
Answer Choices: (4, 3) (-4, -3) (4, -3) (-4, 3)
O.o i always hated doing this.
lol im still gonna help u tho :D
Thank you :3
man i feel dumb right now
Take your time and if you don't know its okay o:
It's okay I got 24/30 on the quiz. O: thank you for your help hehe.
:) yay u got an 80 :DDDDDDDDDDDDDD
:( lol not good enough!