Here's the question you clicked on:

55 members online
  • 0 replying
  • 0 viewing

liliy

  • 3 years ago

In january each of 60 ppl purchased a $500 washing machine. in february 10% fewer ppl purchased the same washing machine ahtat increased in price by 20%. what is the change in sales from Jan to Feb?

  • This Question is Closed
  1. TrashMan914
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    I do not understand this question.

  2. kelliegirl33
    • 3 years ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    (Jan.)60 people purchased a $ 500 washing machine (500 x 60) = 30000 (feb)10% fewer people purchased the same washing machine (.10)(60) = 6. And 60 - 6 = 54 people. Increased in price by 20% -- >(500)(.20) = 100. And 100 + 500 = 600. So, 54 people purchased the washing machine at $ 600 = (54)(600) = $ 32,400. <--sales for Feb There was a (32,400 - 30,000) = $2,400 change(increase) in sales. Is this the answer you want or do you want the percent increase ?

  3. Not the answer you are looking for?
    Search for more explanations.

    • Attachments:

Ask your own question

Sign Up
Find more explanations on OpenStudy
Privacy Policy