Quantcast

A community for students. Sign up today!

Here's the question you clicked on:

55 members online
  • 0 replying
  • 0 viewing

ashneedhelp

  • one year ago

You are paid $9.25/hr at your part-time job. You work 12 hours per week. You are considering working a part-time job for $5.90/hr that also pays tips. You will earn an average of $4.20/hr in tips. If you work the same 12 hours at the new job, how much more is your total gross income including tips compared to your old job?

  • This Question is Closed
  1. ashneedhelp
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    @Best_Mathematician

  2. Best_Mathematician
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    are those two different jobs?

  3. Best_Mathematician
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    9.25 * 12 = $111 (old job) 5.90+4.20 = 10.10 * 12 $121.20 (new) new - old = 121.2 - 111 = $10.2 more

  4. Not the answer you are looking for?
    Search for more explanations.

    • Attachments:

Ask your own question

Ask a Question
Find more explanations on OpenStudy

Your question is ready. Sign up for free to start getting answers.

spraguer (Moderator)
5 → View Detailed Profile

is replying to Can someone tell me what button the professor is hitting...

23

  • Teamwork 19 Teammate
  • Problem Solving 19 Hero
  • You have blocked this person.
  • ✔ You're a fan Checking fan status...

Thanks for being so helpful in mathematics. If you are getting quality help, make sure you spread the word about OpenStudy.

This is the testimonial you wrote.
You haven't written a testimonial for Owlfred.