Open study

is now brainly

With Brainly you can:

  • Get homework help from millions of students and moderators
  • Learn how to solve problems with step-by-step explanations
  • Share your knowledge and earn points by helping other students
  • Learn anywhere, anytime with the Brainly app!

A community for students.

Clothes costs: 2 skirts $40 each 2 skirts $33 each Sales tax: 6 1/2% Shipping charge: $7.85 Total cost: ?

Mathematics
See more answers at brainly.com
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.

Join Brainly to access

this expert answer

SIGN UP FOR FREE
(2*40)+(2*33)*1.065+7.85 So 80+66 = 146 you multiply that with 1.065 to add the sales tax 146*1.065=155.49 Now add the shipping charge 155.49+7.85= $163.34
When the shipping charge is included in the tax, you add the 7.85 before you multiply with 1.065 So then it would be 146+7.85=153.85*1.065= $163.85
(2 * 40) + (2 * 33) = 80 + 66 = 146 6 1/2% = 6.5% = .065 146(.065) = 9.49 146 + 9.49 = 155.49 155.49 + 7.85 = 163.34 <-- total cost I do not think the shipping charge is included in the sales tax.

Not the answer you are looking for?

Search for more explanations.

Ask your own question

Other answers:

Not the answer you are looking for?

Search for more explanations.

Ask your own question