Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.

## More answers

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.

- Legends

Helpppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.
Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus.
Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.

Get our expert's

answer on brainly

SEE EXPERT ANSWER

Get your **free** account and access **expert** answers to this

and **thousands** of other questions.

Get your **free** account and access **expert** answers to this and **thousands** of other questions

- Legends

Helpppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

- schrodinger

See more answers at brainly.com

Get this expert

answer on brainly

SEE EXPERT ANSWER

Get your **free** account and access **expert** answers to this

and **thousands** of other questions

- Legends

Jack's pet dog has been prescribed 40 mg of a medicine per day. Each pill of the medicine has 12 mg of the medicine. Jack has to give his dog a total of 20 pills. If Jack gave his dog medicine for x days, use the expression below to interpret the situation. :
12 • 20 − 40x
Part A: What does 240 represent?
Part B: What does the 40x represent?
Part C: What does the entire expression represent?

- Legends

- adajiamcneal

is there like multiple choice? cuz i dont get what theyre asking

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.

- Legends

Nope. These are the questions:
Part A: What does 240 represent?
Part B: What does the 40x represent?
Part C: What does the entire expression represent?

- Majesty69

awww poor alex :(

- adajiamcneal

pues i dont know what they're asking. ... sorry love

- Legends

Lol it's alright. Thanks anyway.

- Here_to_Help15

Each pill has 12 mg of the medicine
total of 20 pills
20 mg per pill times 20 pills is 240 mg (of medicine)
the total amount of medicine is 240 mg
(divided into 20 pills)
40 mg of a medicine per day
for x days
40 mg times 1 day = 40 mg
40 mg times 2 days = 80 mg
40 mg times 3 days = 120 mg
12 • 20 − 40x
the first part 12*20 = 240 is how much we start with
40x is how much we used up (after x days)
240 mg - 40 mg/day * x days
remember that 40x means
40 mg times 1 day = 40 mg
40 mg times 2 days = 80 mg
40 mg times 3 days = 120 mg
how much medicine used up. it is so many mg
if you start with
240 mg and subtract 40 mg (for example) the answer will be in mg
not days.
you could look at what you get for x=1, 2, 3
240 - 40*1 = 200
240 - 40*2= 160
240 - 40*3= 120
How much medicine in mg we have left after x days
For example, after 3 days, we have 120 mg left
(we use the formula 240 - 40*3 = 240-120= 120 mg left)
-----__--------------------------------------------
I
Part B: 40 x reps that he gives his dog 40 mg of medicine a day
Part C: The equation is 12 • 20 − 40x So that means that for each day he gives his dog 20 pills each containing 12 mg for a total of 40 mg a day.
Now you do part A :)

- Legends

Thank you soooo much!

- Here_to_Help15

Anytime :)

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.