Sam is observing the velocity of a car at different times. After two hours, the velocity of the car is 50 km/h. After six hours, the velocity of the car is 54 km/h.
Part A: Write an equation in two variables in the standard form that can be used to describe the velocity of the car at different times. Show your work and define the variables used. (5 points)
Part B: How can you graph the equation obtained in Part A for the first seven hours? (5 points)
Stacey Warren - Expert brainly.com
Hey! We 've verified this expert answer for you, click below to unlock the details :)
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.
Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus.
Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.
I got my questions answered at brainly.com in under 10 minutes. Go to brainly.com now for free help!
Not the answer you are looking for? Search for more explanations.
get equation of a line from two points
the 2 points given are:
x = hours
y = mph
m =slope = (54-50)/(6-2) = 4/4 = 1
y = mx + b ----> y = 1x +b
b = y - x = 50 -2 = 48
equation of line is:
y = x + 48
Thank you who about for Part B @dumbcow
@ganeshie8 may you finish part b please?
dumbcow already gave the equation.
All you have to do is find is the velocity of the car after 1hr, 2hr, 3hr, 4hr, 5hr, 6hr and 7hr. The x variable is your time and y is your velocity. Plug the values of x to find the values of y. After you find those values, you can easily graph the data.
for part b ?
wait so i have to graph every sing one i am so confused?
like y=1+48 and y=2+48, y=7+48
so how would i put this in a paragraph.
I can first start by saying to plug in values for the first seven hours. I will change the x value and replace it with 1, 2, 3, 4, 5, 6, and 7?
Then I could show the equations maybe is thats what it is axing?