The total cost for 8 bracelets, including shipping was $54. The shipping charge was $6. Define your variable and write an equation that models the cost of each bracelet.
Is this wrong or right?
x8 y54 -$6
-8 -8
54 -14 = 40
40/8 = 5

Hey! We 've verified this expert answer for you, click below to unlock the details :)

I got my questions answered at brainly.com in under 10 minutes. Go to brainly.com now for free help!

i think the answer is $6 for each bracelet

54-6=48
48/8=6

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.

## More answers

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.