A community for students.

Here's the question you clicked on:

55 members online
  • 0 replying
  • 0 viewing

anonymous

  • one year ago

Hi everyone :) I just had a problem with Open Study a few minutes ago, it wouldn't load. I tried other browsers (Like Safari, Firefox, etc...) but it still wouldn't load until now. Did this happen to any of you guys or is it just my internet connection?

  • This Question is Closed
  1. Nnesha
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    yep

  2. Nnesha
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    lag >.<

  3. sammixboo
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 2

    Yeah, everyone is experiencing this. OS has reached a problem, let's hope for it to be solved :)

  4. Jaynator495
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    Explosive Diarrhea

  5. Not the answer you are looking for?
    Search for more explanations.

    • Attachments:

Ask your own question

Sign Up
Find more explanations on OpenStudy
Privacy Policy

Your question is ready. Sign up for free to start getting answers.

spraguer (Moderator)
5 → View Detailed Profile

is replying to Can someone tell me what button the professor is hitting...

23

  • Teamwork 19 Teammate
  • Problem Solving 19 Hero
  • You have blocked this person.
  • ✔ You're a fan Checking fan status...

Thanks for being so helpful in mathematics. If you are getting quality help, make sure you spread the word about OpenStudy.

This is the testimonial you wrote.
You haven't written a testimonial for Owlfred.