A community for students.

Here's the question you clicked on:

55 members online
  • 0 replying
  • 0 viewing

anonymous

  • one year ago

What is the function of the relative pronoun in the adjective clause? The game was designed by Zack, who studies computer programming. A. object of a preposition B. possessive C. subject D. direct object

  • This Question is Closed
  1. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    What is the function of the relative pronoun in the adjective clause? The essay describes the mountain that I climbed. A. subject B. object of a preposition C. direct object D. possessive

  2. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    What is the function of the relative pronoun in the adjective clause? The singer, whose voice is so strong and emotional, kept us listening for hours. A. direct object B. subject C. possessive D. object of a preposition

  3. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    What is the function of the relative pronoun in the adjective clause? After two years, I met the friend with whom I had exchanged many letters. A. direct object B. possessive C. object of a preposition D. subject

  4. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Which sentence uses punctuation correctly? A. The dairy farmer, who rises at 5 o'clock in the morning, milks the cows. B. The dairy farmer who rises at 5 o'clock in the morning, milks the cows. C. The dairy farmer, who rises at 5 o'clock in the morning milks the cows. D. The dairy farmer who rises at 5 o'clock, in the morning, milks the cows.

  5. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Which sentence uses punctuation correctly? A. Joseph found a recipe, that uses peppers, and onions. B. Joseph found a recipe that uses peppers, and onions. C. Joseph found a recipe, that uses peppers and onions. D. Joseph found a recipe that uses peppers and onions.

  6. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Which sentence uses punctuation correctly? A. Do you know the name, of the person, who invented television? B. Do you know the name of the person, who invented television? C. Do you know the name of the person who invented television? D. Do you know the name, of the person who invented television?

  7. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Which sentence contains a misplaced modifier? A. The baby has an infection, which can be cured with antibiotics. B. The dog likes the squeaky toy, which I'm sure he will quickly shred to bits. C. Those bananas are from the grocery store, which I bought today.

  8. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Which sentence contains a misplaced modifier? A. The Kogan sisters, whom I invited to my party, accepted the invitation. B. My father e-mailed the coach, whom he met last year. C. Josey just got a new puppy, whom I know from dance class.

  9. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Which sentence contains a misplaced modifier? A. The dogs know several commands that take the obedience class. B. The children are in the art class that is held at the recreation center. C. The teacher shared the poems that her students wrote.

  10. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    1.C? 2.C? 3.D? 4.A? 5.B? 6.C? 7.A? 8.D? 9.A? 10.C?

  11. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    @Keigh2015 i need you to check my answers please

  12. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    @Keigh2015

  13. Keigh2015
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    all right hold on

  14. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    k. XD

  15. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    so..

  16. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    am i right on most??

  17. Keigh2015
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    Most but not all let me copy them down on to here hold on

  18. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    ok. :)

  19. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    brb reall quick

  20. Keigh2015
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    1. c 2. c 3. d 4. a 5. b 6. c 7. c 8. d 9. a 10. c

  21. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    thanks.:)

  22. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    @KAKES1967

  23. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    8 would be C

  24. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    thanks

  25. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    np.

  26. ali2x2
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    ;p

  27. Not the answer you are looking for?
    Search for more explanations.

    • Attachments:

Ask your own question

Sign Up
Find more explanations on OpenStudy
Privacy Policy

Your question is ready. Sign up for free to start getting answers.

spraguer (Moderator)
5 → View Detailed Profile

is replying to Can someone tell me what button the professor is hitting...

23

  • Teamwork 19 Teammate
  • Problem Solving 19 Hero
  • You have blocked this person.
  • ✔ You're a fan Checking fan status...

Thanks for being so helpful in mathematics. If you are getting quality help, make sure you spread the word about OpenStudy.

This is the testimonial you wrote.
You haven't written a testimonial for Owlfred.