Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.

## More answers

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.

- anonymous

Please help! @Astrophysics @DanJS
Luke buys a certain brand of cereal that costs $11 per box. Luke changes to a super-saving brand of the same size. The equation shows the price, y, as a function of the number of boxes, x, for the new brand.
y = 9x
Part A: How many more dollars is the price of a box of Luke’s original brand of cereal than the price of a box of the super-saving brand? Show your work.
Part B: How much money does Luke save each month with the change in cereal brand if he buys 6 cereal boxes each month? Show your work.

Get our expert's

answer on brainly

SEE EXPERT ANSWER

Get your **free** account and access **expert** answers to this

and **thousands** of other questions.

Get your **free** account and access **expert** answers to this and **thousands** of other questions

- anonymous

- katieb

I got my questions answered at brainly.com in under 10 minutes. Go to brainly.com now for free help!

Get this expert

answer on brainly

SEE EXPERT ANSWER

Get your **free** account and access **expert** answers to this

and **thousands** of other questions

- ali2x2

For part A, we know that the new box is $9 per box, and his original was $11 per box, so subtract 11 - 9 to get the answer. So what is your answer for part A?

- ali2x2

- anonymous

11-9=2

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.

- ali2x2

good job :)

- ali2x2

If he buys 6 boxes each month, you multiply 11 x 6 for the original box, and 9 x 6 for the new one.

- ali2x2

- ali2x2

if you dont know just ask and ill tell you :)

- anonymous

11*6= 66
9*6= 54
and sorry I keep leaving my computer only lets me type in 1 answer at a time. and it is very slow when it comes to openstudy

- ali2x2

Huh ok well thats fine :) And yes your correct

- ali2x2

Subtract 66 - 54

- anonymous

66-54= 12

- ali2x2

Thus having your answer :)

- ali2x2

Yes, so he will save $12 each month if he buys 6 boxes a month.

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.