anonymous
  • anonymous
Sid brought $200 to the amusement park . The cost of admission is $16.25, and the cost of a lunch is $6.50. After Sid purchased an admission ticket and a lunch ticket for each person in his group, he had $18.25 left. How many people are Sid's group? For my answer i Got that theres 7 people in his group Can someone check to see if im correct/accurate
Mathematics
  • Stacey Warren - Expert brainly.com
Hey! We 've verified this expert answer for you, click below to unlock the details :)
SOLVED
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.
katieb
  • katieb
I got my questions answered at brainly.com in under 10 minutes. Go to brainly.com now for free help!
ccswims
  • ccswims
i do not think it's 7 cause when i multiplied and added everything up it wasn't 7
taramgrant0543664
  • taramgrant0543664
I'll let x represent the number of people 6.50x+16.25x=200-18.25 22.75x=181.75 x=181.75/22.75 X=8 I think I did the math right
anonymous
  • anonymous
For the answer choices 8 isn't one of them @taramgrant0543664

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.

More answers

UsukiDoll
  • UsukiDoll
given: Sid brought $200 to the park and had only $18.25 left so $181.75 was spent price of admission is $16.25 for a sack lunch it's $6.50 so $16.25+$6.50 = $22.75. per person hmmmmmm.
UsukiDoll
  • UsukiDoll
181.75/22.75 = 7.98901 the problem is that there is no such thing as a .9 person. -_-! round that number up and it's approx. 8 ???
UsukiDoll
  • UsukiDoll
what about... money spent/ number of people ? 181.75 / 4 = 45.44 181.75 / 5 = 36.35 181.75 / 6 = 30.29 181.75 / 7 = 25.96
anonymous
  • anonymous
To be honest I think the answer is 7
UsukiDoll
  • UsukiDoll
181.75/7.9 = 23.00 181.75/8 = 22.71875 = 22.72 if there were 7 people, that guy will still have some spare change $25.96 - 22.75 = $3.21
UsukiDoll
  • UsukiDoll
maybe it's one of those common core guestimating problems.
anonymous
  • anonymous
I really don't know there's probably a error in this problem
anonymous
  • anonymous
Let's go to a different problem
UsukiDoll
  • UsukiDoll
I've read that common core problem have guestimates as answers as opposed to the real thing like for example we all know that 3 x 5 = 15 but according to common core 3 x 4 is 13 or something like that what the heck?!
UsukiDoll
  • UsukiDoll
x = 181.75/22.75 = 7.98901 181.75/7.98901 = 22.75000 = 22.75 but a .98 person doesn't make sense. so .. 7 will have to be the closest if we had to respect the answer choices. a la carte common core

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.