At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.
@UsukiDoll can u help?
I could try... given 3 books bought 20 stamps at 19 cents 2 boxes of envelopes at 1.89 hmmm we need to solve for the price of the books... we don't know that . :/
Yeah we don't know the cost of the books
that book could be related to the stamps?! or it could be just plain textbooks
@Halia Can you please check the problem. Is the wording exactly correct? Being off by just a small word can change a lot.
Kk I'll do @mathstudent55
A book means a book of stamps, and we are told each book of stamps has 20 stamps.
but I understand the envelopes part 2 x 1.89 = 3.78 total for envelopes... yeah I knew I got that term confused.
"Allison bought 3 books and 19 cent stamps" ^ is it "and" or another word here?
she bought 3 book of stamps 1 book of stamps - 20 stamps 3 books of stamps - 60 stamps at 19 cents a piece
60 x .19 = $11.40
oh nooooooooooo. XD! does the book of stamps contain .19 cent stamps.. XD! nugh not my day
Allison bought 3 books of 19-cent stamps and two boxes of envelopes that cost $1.89 per box. If a book of stamps contains 20 stamps, how much did allison pay for the entire purchase ? The answer choices are: $4.35 $13.29 $7.58 $15.18
oh thank gawd. $11.40+$3.78 = ?
Stamps: 3 * 20 * $0.19 = $11.40 Envelopes: 2 * $1.89 = $3.78 Total = $11.40 + $3.78
1 book of stamps ->20 2 book of stamps ->40 3 book of stamps ->60 60 stamps @ 19 cents a piece => 60 x .19 = $11.40 $1.89 x 2 = $3.78 $11.40+$3.78 = ? calculate the total using addition
Kk so that's our final answer ?
Thanks again I appreciate it @mathstudents55 and @UsukiDoll :)