anonymous
  • anonymous
The distances (y), in miles, of two cars from their starting points at certain times (x), in hours, are shown by the equations below: Car A: y = 52x + 70 Car B: y = 54x + 56 After how many hours will the two cars be at the same distance from their starting point and what will that distance be? 6 hours, 420 miles 6 hours, 434 miles 7 hours, 420 miles 7 hours, 434 miles
Mathematics
  • Stacey Warren - Expert brainly.com
Hey! We 've verified this expert answer for you, click below to unlock the details :)
SOLVED
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.
schrodinger
  • schrodinger
I got my questions answered at brainly.com in under 10 minutes. Go to brainly.com now for free help!
anonymous
  • anonymous
@Mehek14 @
anonymous
  • anonymous
@texaschic101
anonymous
  • anonymous
or anyone lol

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.

More answers

anonymous
  • anonymous
@_greatmath7
Mehek14
  • Mehek14
same thing as the other question
Mehek14
  • Mehek14
substitute 52x + 70 for y in the second equation for y
Mehek14
  • Mehek14
\(52x + 70 = 54x + 56\) subtract 54x - 52x = 2x subtract 70 - 56 = 14 \(14=2x\) divide 14/2 = 7 \(7=x\)
Mehek14
  • Mehek14
so we got ts 7 hours not we need to find how many miles
anonymous
  • anonymous
ok
anonymous
  • anonymous
C or D
Mehek14
  • Mehek14
\(y=52*7+70\\52*2=364\\364+70=434\)
Mehek14
  • Mehek14
so 7 hrs, 434 mi D
anonymous
  • anonymous
alright hey im not trying to be annoying but i have more questions.. ugh it kinda sucks tho like i feel like im bothering you
Mehek14
  • Mehek14
nah it's ok
anonymous
  • anonymous
yay thankss ill post and tag you if i have more to give you more medals

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.