anonymous
  • anonymous
Barbara has a part-time lawn-mowing job. The table below shows the amount of money Barbara earned for different numbers of hours of work: Barbara's Earnings from Lawn Mowing Number of Hours Worked Money Earned (dollars) 5 40 6 48 8 56 Part A: What are the missing numbers in the table? Show your work. (4 points)
Mathematics
  • Stacey Warren - Expert brainly.com
Hey! We 've verified this expert answer for you, click below to unlock the details :)
SOLVED
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.
chestercat
  • chestercat
I got my questions answered at brainly.com in under 10 minutes. Go to brainly.com now for free help!
anonymous
  • anonymous
Part B: Barbara also works part time at a theme park. The ratio of the number of hours Barbara works at the park to the money she earns in dollars is 1:9. Create a table to show the money earned by Barbara for 5, 6, and 8 hours of work at the theme park. (3 points) Part C: How many more dollars does Barbara earn working at the theme park for 5 hours than mowing lawns for 5 hours? Show your work. (3 points)
anonymous
  • anonymous
@welshfella @moudown828 I like u too u guys r funny can u help me with another one plzz
anonymous
  • anonymous
sure

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.

More answers

welshfella
  • welshfella
if you look at the table 40 dollars for 5 hours, 48 dollars for 6 hours how mush is that per hour > 40 / 5 = ? hours
welshfella
  • welshfella
* dollars not hours ( last word)
welshfella
  • welshfella
gotta go be back later
anonymous
  • anonymous
40 / 5 =8
anonymous
  • anonymous
@welshfella
anonymous
  • anonymous
@triciaal
anonymous
  • anonymous
@isaac4321 @itsbribro @Phebe @phi @proud_yemeniah_ @Papi_Jamal_5
anonymous
  • anonymous
can some one help me plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
anonymous
  • anonymous
@OnePieceFTW
OnePieceFTW
  • OnePieceFTW
Alright, so if 40/5 is 8 and 5 * 8 = 40 then the multiplication factor is 8 So what is 8 * 8? Then tell me what is 56/8?
anonymous
  • anonymous
8*8= 64 56/8= 7
OnePieceFTW
  • OnePieceFTW
She would be making 8 dollars per hour. part B: the ratio is telling you she is making 9 dollars per hour So just multiply 9 by 5, 6, and 8 Part C: for this just multiply 8 (for the lawn mowing business) by 5 and then 9 (for the amusement park job) by 5
anonymous
  • anonymous
9*5= 45*6*8= 2160
anonymous
  • anonymous
@LiveLaughDie
anonymous
  • anonymous
help me with pt C.

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.