anonymous
  • anonymous
As a salesperson at Roaring Waves Beach Supplies, Carissa receives a monthly base pay plus commission on all that she sells. If she sells $500 worth of merchandise in one month, she is paid $405. If she sells $900 of merchandise in one month, she is paid $489. Find Carissa's salary when she sells $1,700 worth of merchandise.
Mathematics
schrodinger
  • schrodinger
I got my questions answered at brainly.com in under 10 minutes. Go to brainly.com now for free help!
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.

Get this expert

answer on brainly

SEE EXPERT ANSWER

Get your free account and access expert answers to this
and thousands of other questions

anonymous
  • anonymous
anonymous
  • anonymous
anonymous
  • anonymous
to start you off, ill give you a medal and leave, because i suck at math ;D

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.

More answers

anonymous
  • anonymous
once u get 50 medals, you will buy a title like "Mathlete" err somethin
anonymous
  • anonymous
if you suck at math then why try to help me?
anonymous
  • anonymous
i tried to start u off in open study
anonymous
  • anonymous
and i did
anonymous
  • anonymous
yw
anonymous
  • anonymous
and goobi
anonymous
  • anonymous
o and every time u can, bump up ur question u will find it right under where your original question was asked, on the top
anonymous
  • anonymous
it means your question will be on the top again and u might get more people to help u
imqwerty
  • imqwerty
$489 - $405 = $84 $900 - $500 = $400 Thus, from every dollar of merchandise she sells, she gets $(84 / 400) $1700 - $900 = $800 Thus, she will earn $(84 / 400) * (800) = $168 more. Hence, her salary for selling $1700 worth of merchandise is: $489 + $168 = $657
anonymous
  • anonymous
if it tells u to wait like 30 or 70 mins, close the question and re ask it
anonymous
  • anonymous
when your done with the question, you may close it and ask another one
anonymous
  • anonymous
as u can see the question has been answered, so close your question now. and welcome to OpenStudy

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.