A shirt cost $10 and a skirt cost twice as much. Nicole bought 2 more shirts than skirts. She spent $80 altogether. Hoe many blouses did she buy?

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.

Get our expert's

answer on brainly

SEE EXPERT ANSWER

Get your free account and access expert answers to this and thousands of other questions.

A community for students.

A shirt cost $10 and a skirt cost twice as much. Nicole bought 2 more shirts than skirts. She spent $80 altogether. Hoe many blouses did she buy?

Mathematics
See more answers at brainly.com
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.

Get this expert

answer on brainly

SEE EXPERT ANSWER

Get your free account and access expert answers to this and thousands of other questions

Well, what we know is that blouses (shirts) are $10. Therefore, if skirts cost twice as much they would be $20. Right?
Yes!
Okay. So it also says that she bought at least two shirts. So that right there is $20 and she also bought at least 1 skirt so that is $40.

Not the answer you are looking for?

Search for more explanations.

Ask your own question

Other answers:

One sec. Trying to put it in a better way.. One that you will understand and learn from. Lol
It's fine, thank you
She bought 4 blouses and two skirts. 10x4=40+2x20=40. 40+40=80
Thank you! Good explanation

Not the answer you are looking for?

Search for more explanations.

Ask your own question