A community for students.

Here's the question you clicked on:

55 members online
  • 0 replying
  • 0 viewing

anonymous

  • one year ago

Plz help will medal and fan

  • This Question is Closed
  1. leoh1998
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    with?

  2. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Fractions

  3. leoh1998
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    lets see what you've got

  4. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Simone has 5 employees in her flower shop. Each employee works  6 4/15 hours per day. How many hours, in total, do the 5 employees work per day?         A. 28   B. 30   C. 31 1/3   D. 30 2/3

  5. leoh1998
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    C

  6. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Theres more do u mind helping

  7. leoh1998
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    not at all

  8. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Ok

  9. leoh1998
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    you there?

  10. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    What is the reciprocal of 7/9?         A. 48/15   B. 16/15   C. 9/7   D. 14/18

  11. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    @leoh1998

  12. leoh1998
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    C

  13. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    9/7 @ivyfields98

  14. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Thx @leoh1998 @jamesr

  15. leoh1998
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    no problem

  16. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Which of the following is an example of a proper fraction?         A. 4/17   B. 15/2   C. 11/10   D. 6/6

  17. leoh1998
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    A

  18. OregonDuck
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    A

  19. HelloKitty17
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Please help1. Which of the following pairs of numbers contain like fractions? A. 6/7 and 15/7 B. 3/2 and 2/3 C. 5/6 and 10/12 D. 31/2 and 43/4 2. 7 1/5 – 6 2/5 = ? A. 13 3/5 B. 1 4/5 C. 4/5 D. 1 1/5 3. What is the sum of 2/5 and 2/4? A. 8/20 B. 9/10 C. 10/20 D. 6/7 4. What is the least common denominator of 3/4, 4/5, 2/3? A. 20 B. 15 C. 12 D. 60 5. What is the product of 3 2/3 and 14 2/5? A. 52 4/15 B. 54 C. 52 4/5 D. 42 4/5 6. Divide 6/13 by 6/12 . A. 12/13 B. 1/12 C. 13/12 D. 9/16 7. Jane is making a suit which requires 2 5/8 yards for the jacket and 1 3/4 yards for the skirt. What is the total amount of material she needs? A. 4 yards B. 3 2/3 yards C. 3 1/2 yards D. 4 3/8 yards 8. Which of the following is an example of a proper fraction? A. 15/2 B. 4/17 C. 6/6 D. 11/10 9. A bus on a regular schedule takes 3 1/4 hours to reach its destination. The express bus takes 2 1/2 hours to make the same trip. How much travel time can be saved by taking the express? A. 5 3/4 hours B. 1 1/4 hours C. 3/4 hour D. 2 hours 10. Ralph spends 15 1/3 hours per month playing tennis. How many hours does he play tennis in a year? (There are twelve months in a year.) A. 164 B. 184 C. 182 2/3 D. 164 1/3 11. What is the reciprocal of 6/5? A. 12/10 B. 1 1/5 C. 1 D. 5/6 12. A family spends 1/10 of its annual income for housing, 1/4 for food and clothing, 1/5 for general expenses, and 2/15 for entertainment. What fractional part of their income is spent on these items altogether? A. 1/7 B. 11/12 C. 6/41 D. 41/60 13. What is the fraction 18/24 reduced to its lowest terms? A. 3/4 B. 9/12 C. 18/24 D. 24/18 14. 7/8 = ?/48 A. 6 B. 13 C. 42 D. 1 15. A chef prepared five chocolate tortes for a dinner party. The guests consumed 2 5/16 tortes. How many tortes are left? A. 2 11/16 B. 3 11/16 C. 2 9/16 D. 3 9/16 16. Write 10 5/12 as an equivalent improper fraction. A. 10 12/5 B. 120/12 C. 125/12 D. 12/125 17. Simone has 5 employees in her flower shop. Each employee works 6 4/15 hours per day. How many hours, in total, do the 5 employees work per day? A. 30 B. 28 C. 31 1/3 D. 30 2/3 18. 15 ÷ 6 2/3 = ? A. 100 1/4 B. 2 1/4 C. 100 D. 2 3/4 19. What is the difference between 126 1/4 and 78 2/3? A. 58 5/12 B. 57 7/12 C. 48 1/3 D. 47 7/12 20. 4/15 of the 315 members of a book club are male. How many female members are there in the club? A. 84 B. 131 C. 174 D. 231 1. C 2.C 3. B 4.D 5.C 6. A 7. D 8. B 9. C 10. B 11. D 12. D 13. A 14. C 15. A 16. C 17. C 18.B 19. D 20. D

  20. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Are u all in penn foster

  21. OregonDuck
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    no

  22. HelloKitty17
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    nope

  23. OregonDuck
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    @HelloKitty17 do not search one the web for the answers use your head these are the easiest problems i have seen oh wait that is coming from a math expert

  24. leoh1998
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    lol

  25. HelloKitty17
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    calm down I am helping here

  26. OregonDuck
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    yeah but helping by searching it online the person who ask the question can do that her self

  27. OregonDuck
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    @ivyfields98 need more help?

  28. anonymous
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 0

    Yea im really bad at math

  29. leoh1998
    • one year ago
    Best Response
    You've already chosen the best response.
    Medals 1

    ill continue helping you

  30. Not the answer you are looking for?
    Search for more explanations.

    • Attachments:

Ask your own question

Sign Up
Find more explanations on OpenStudy
Privacy Policy

Your question is ready. Sign up for free to start getting answers.

spraguer (Moderator)
5 → View Detailed Profile

is replying to Can someone tell me what button the professor is hitting...

23

  • Teamwork 19 Teammate
  • Problem Solving 19 Hero
  • You have blocked this person.
  • ✔ You're a fan Checking fan status...

Thanks for being so helpful in mathematics. If you are getting quality help, make sure you spread the word about OpenStudy.

This is the testimonial you wrote.
You haven't written a testimonial for Owlfred.