anonymous
  • anonymous
a costumer went to a garden a shop and bought some potting soil for $12.50 and 6 shurbs if the total bill was 71.00 how much did the shrubs cost if they all cost the same write and solve an equation show your work
Mathematics
  • Stacey Warren - Expert brainly.com
Hey! We 've verified this expert answer for you, click below to unlock the details :)
SOLVED
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.
chestercat
  • chestercat
I got my questions answered at brainly.com in under 10 minutes. Go to brainly.com now for free help!
anonymous
  • anonymous
x=(71-12.50)/6 x=58.5/6 x=9.75 Each shrub cost $9.75
anonymous
  • anonymous
ok as you can see the total bill is equal to 12,5+6x=71 where x is the number of shurbs, so you obtain 6x=71-12.5=58.5, that is 6x=58.5, dividing by six you have x= 9.75
thread252
  • thread252
shrub cost 9.75 dollar

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.

More answers

anonymous
  • anonymous
9.75 each! 71.00-12.50 = 58.50 58.50/6 = 9.75 check: 9.75x6=58.50+12.50 = 71.00

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.