anonymous
  • anonymous
Does anybody else get this glitch? Whenever I make a post, it doesn't clear the textbox even though the message is sent through. So I have to refresh the page everytime I reply...
OpenStudy Feedback
  • Stacey Warren - Expert brainly.com
Hey! We 've verified this expert answer for you, click below to unlock the details :)
SOLVED
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.
jamiebookeater
  • jamiebookeater
I got my questions answered at brainly.com in under 10 minutes. Go to brainly.com now for free help!
anonymous
  • anonymous
1 Attachment
imqwerty
  • imqwerty
yea i get that too its really annoying i have to reload evry time
anonymous
  • anonymous
Yeah exactly -_-

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.

More answers

♪Chibiterasu
  • ♪Chibiterasu
That happens most browsers other than chrome, which run OS slower. It never happens to me, and I do think it's annoying because sometimes you are not able to highlight your text. :|
Jaynator495
  • Jaynator495
No, If you get that glitch, that means you viewed a post and responded while a guest was viewing the post.
Jaynator495
  • Jaynator495
\(\color{#0cbb34}{\text{Originally Posted by}}\) @♪Chibiterasu That happens most browsers other than chrome, which run OS slower. It never happens to me, and I do think it's annoying because sometimes you are not able to highlight your text. :| \(\color{#0cbb34}{\text{End of Quote}}\) That highlighting text thing is caused from the drawtool, ive been trying to find out exactly why for a while now... :/
Jaynator495
  • Jaynator495
Its one of the few bugs left in my extension ;/
anonymous
  • anonymous
But I always get that glitch. It happens every time.
AlexandervonHumboldt2
  • AlexandervonHumboldt2
it happens to me as well
confluxepic
  • confluxepic
It's happening right now as I reply to your post.
Jaynator495
  • Jaynator495
Again... A Guest views the post, you reply... *poof* that happens... I could fix this glitch, but not with my extension :/ As I see preetha seeing this post... Preetha ive already diagnosed this glitch and know the exact cause, and side-affects... Its actually many places in the code together that cause this glitch...
Jaynator495
  • Jaynator495
anyone replys or starts replying*
Jaynator495
  • Jaynator495
Anything to update the Post's JSON
Jaynator495
  • Jaynator495
as when that updates, it updates the users viewing.
Jaynator495
  • Jaynator495
i think preetha saw it because she disappeared and logged off! x'D
anonymous
  • anonymous
But it happens when there isn't anyone else viewing it. At least to me.
Jaynator495
  • Jaynator495
sometimes the icons randomly disapeared... Havent been bothered to look into this bug yet
imqwerty
  • imqwerty
http://prntscr.com/927m9x
TheSmartOne
  • TheSmartOne
Are you using internet explorer? o_0
Jaynator495
  • Jaynator495
\(\color{#0cbb34}{\text{Originally Posted by}}\) @TheSmartOne Are you using internet explorer? o_0 \(\color{#0cbb34}{\text{End of Quote}}\) either that or edge... edge being even worse then EI8... Its the bane of every web developers existence... :/
TheSmartOne
  • TheSmartOne
This happened to me yesterday while using Chrome :P
EclipsedStar
  • EclipsedStar
That happened to me since day one on the site :( It really is annoying but at least only the reply lags, if you post it turns out just fine.
baru
  • baru
@imqwerty xD anonymous user might have been me...i find that the site takes forever to load if I actually log in, so i occasionally browse questions anonymously
imqwerty
  • imqwerty
Lol x'D
anonymous
  • anonymous
happens 2 my questions but not answers......not yet at lest
anonymous
  • anonymous
Yeah that does happen
haleyelizabeth2017
  • haleyelizabeth2017
This happens to me occasionally, but not very often. It doesn't bother me. All I do is wait like 2 minutes and it goes away on its own.
michaelac959
  • michaelac959
happens to me and I'm on chrome

Looking for something else?

Not the answer you are looking for? Search for more explanations.